Uw partner voor al uw elektrawerken – MT Elektro Uit Soest

Koningsweg 2-20

3762 EC Soest

Telefoonnummer

085 301 9162

E-mail

info@mtelektro.nl

Over ons

MELAD TOBIA
BEDRIJFSEIGENAAR

Melad Tobia is een ondernemer uit Soest. Als kleine jongen liep hij al graag rond in de fabriek van zijn vader, die onderdelen maakte voor zware industriële machines. Melad was van jong af aan al gepassioneerd voor alles wat met techniek te maken heeft.

Op zijn 16e is Melad begonnen met zijn studie mbo 1 assistent elektromonteur. Daarna is hij doorgestroomd naar mbo 2 elektromonteur en later naar mbo 4 middenkader engineering, waar hij in 2017 afstudeerde. Tijdens zijn studies heeft hij bij verschillende bedrijven gewerkt als elektromonteur en veel ervaring opgebouwd. Na zijn studie heeft hij gewerkt als werkvoorbereider, calculator, planner en E-tekenaar.

De droom om voor zichzelf te beginnen, was er altijd al. In juli 2020 werd deze werkelijkheid en is hij MT Elektro gestart, een bedrijf voor elektrische installaties.

Bij MT Elektro zijn we gespecialiseerd in advies en ontwerp, aanleg en onderhoud van elektronische installaties, duurzame technieken, datasystemen, slimme beveiligingssystemen en huisautomatisering. Naast de kennis, ervaring en grote flexibiliteit, staan wij voor kwaliteit tegen een goede prijs. We geven u duidelijke prijsafspraken en heldere offertes, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Daarnaast houden we ons ook bezig met het plaatsen van laadpalen, aanbrengen van verdeelkasten, CCTV camera beveiliging, rookmelders plaatsen, toegangscontrole, domotica, lichtplan maken, elektrische installatie ontwerpen en intercoms. Alles wat er nodig is om een goede elektrische installatie uit te werken voor elke klant!

Ons werkproces

Hoe werken wij

01

Afspraak maken

Zodra u een eerste afspraak heeft gemaakt, komen wij bij u kijken wat de werkzaamheden zijn en hoe we u het beste kunnen helpen. Op basis hiervan maken we een prijsofferte.

02

Werkzaamheden uitvoeren

Als u akkoord gaat met de prijsopgave, zorgen wij dat een van onze elektriciens langskomt wanneer het u past, zodat de werkzaamheden uitgevoerd kunnen worden.

Kwalitatieve oplevering

Wanneer de werkzaamheden klaar zijn, lopen wij alles met u samen na. Als er nog opmerkingen zijn of zaken aangepast moeten worden, is dit nog mogelijk.

03