Uw partner voor al uw elektrawerken – MT Elektro Uit Soest

Koningsweg 2-20

3762 EC Soest

Telefoonnummer

085 301 9162

E-mail

info@mtelektro.nl

Laadpalen

Wie zijn elektrische auto eenvoudig thuis wil opladen, kiest vaak best voor een laadpaal. Dit werkt niet alleen sneller dan via het stopcontact, maar is ook beter voor uw batterij. Laadpalen zijn ook handig om te installeren op de parkeerplaats van uw bedrijf of organisatie. Zo kunt uw werknemers hun auto eenvoudig opladen tijdens de werkuren. MT Elektro helpt u graag bij de keuze en installatie van de laadpalen.

Keuze en installatie

MT Elektro kijkt samen met u welke laadpaal het best geschikt is voor uw elektrische wagen. U krijgt niet alleen deskundig advies, maar we zorgen ook altijd voor de beste kwaliteit binnen uw budget. 

Na het maken van de juiste keuze, zorgen wij voor een correcte installatie. Soms kan het nodig zijn dat we aanpassingen moeten doen aan uw elektrische installatie in huis, maar daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. Wij zorgen ervoor dat u uw auto veilig en makkelijk kan opladen.

Laadpalen wagenpark

Als bedrijf kan de stap naar het plaatsen van laadpalen soms wat moeilijker liggen. Er is niet altijd genoeg ruimte voorzien of budget om zomaar laadpalen te plaatsen. MT Elektro denkt graag met u mee en bekijkt alle mogelijkheden. We kunnen samen met u groeien waarbij we starten met een minimale plaatsing en steeds laadpalen bij plaatsen wanneer meer werknemers met een elektrische auto beginnen te rijden. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden op maat van uw bedrijf te bespreken.

MT Elektro inschakelen?

Wilt u graag met MT Elektro werken voor uw laadpaal? Vraag vrijblijvend een offerte aan. We bekijken graag samen met u de mogelijkheden.