Uw partner voor al uw elektrawerken – MT Elektro Uit Soest

Koningsweg 2-20

3762 EC Soest

Telefoonnummer

085 301 9162

E-mail

info@mtelektro.nl

Diensten

Elektrische installatie

Een correcte, doordachte elektrische installatie kan u niet alleen veel plezier opleveren, maar zorgt er ook voor dat u later minder problemen heeft en niks meer moet aanpassen. MT Elektro denkt graag met u mee bij het samenstellen van de beste elektrische installatie voor uw behoeften.

Ontwerp

MT Elektro denkt graag met u mee tijdens de ontwerpfase van uw elektrische installatie. Waar moeten er stopcontacten komen, wat voor lichtpunten wilt u en hoeveel, hoe zit u de inrichting van uw interieur? Dit zijn allemaal zaken om over na te denken voor we aan de slag gaan met de installatie. 

Ook qua automatisering en beveiliging kunnen wij met u meedenken om uw huis optimaal te kunnen gebruiken. We zorgen altijd dat we optimaal aan uw behoeften kunnen voldoen, maar wel binnen uw budget blijven.

Installatie

Eenmaal alle plannen zijn uitgewerkt, beginnen aan de installatie. Ons uitgangspunt is een perfect werkende installatie die ook na jaren nog betrouwbaar is. Om dit te kunnen bereiken werken we met een professioneel team en met kwalitatief materiaal.

Beheer en onderhoud

Heeft u achteraf toch nog wat aanpassingen nodig aan uw installaties of wil u extra’s toevoegen? Voor het beheer en onderhoud van uw elektrische installatie kan u ook bij ons terecht. Onze professionals staan voor u klaar met advies en hulp.

Bel ons voor uw elektrische Vragen:

 Stopcontacten
 Aardlekschakelaars
 Groepenkast uitbreiden
 Buitenverlichtingen aanleggen
 Lampen installeren
 Perilex aansluitingen
 Renovatie van elektra
 Schakelaars en bekabelingen
 Elektra problemen
 Elektronische installatie
 Kortsluiting opsporen
 Laadpaal installeren
 Storingsdienst
 Krachtstroom aanleggen
 Inductiekookplaat aansluiten

 

Wilt u graag met MT Elektro werken voor uw elektrische installatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan. We bekijken graag samen met u de mogelijkheden.