Uw partner voor al uw elektrawerken – MT Elektro Uit Soest

Koningsweg 2-20

3762 EC Soest

Telefoonnummer

085 301 9162

E-mail

info@mtelektro.nl

Diensten

Domotica

Het automatiseren van een huis of ‘smart home’ kan op vele verschillende niveau’s. Van slimme thermostaten tot het regelen van de verlichting op een tablet en meer. U kan hier zo ver in gaan als u zelf wil. MT Elektro zorgt voor de installatie van de domotica, oftewel het brein achter de automatiseren, zodat u enkel nog maar op knopjes hoeft te duwen.

Controlling smart home with a digital tablet

Ontwerp en installatie

MT Elektro kijkt samen met u welke domotica het best geschikt is voor uw levensstijl en behoeften. Wilt u enkel uw verwarming op afstand kunnen regelen of ook uw verlichting, raamdecoratie en alarmsysteem? Zowat alles is mogelijk, maar vaak ziet u door de bomen het bos niet meer.

Daar zijn wij voor. Met meerdere jaren ervaring weten we precies wat we moeten installeren om aan uw behoeften te voldoen én binnen uw budget te blijven. We werken enkel met kwalitatief materiaal zodat u er nog jarenlang van kan genieten. Ook bij problemen of latere aanpassingen/toevoegingen staan we altijd voor u klaar.

Domotica in uw organisatie

Wist u dat domotica ook toepasbaar is in organisaties en bedrijven? Het kan interessant zijn om uw camerabeveiliging vanop afstand te kunnen regelen of als er nog lichten branden in het weekend deze uit te kunnen zetten van thuis.

Neem gerust contact met ons op voor advies op maat van uw organisatie. Onze professionals denken graag met u mee.

MT Elektro inschakelen?

Wilt u graag met MT Elektro werken voor uw Domotica installatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan. We bekijken graag samen met u de mogelijkheden.